Creëer je volgende webproject met een helder ontwerp en verfijnde codemogelijkheden

Kaart Restaurant De Watermolen

Dineren in het groen...

Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.

Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meld het ons ! Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.

Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen voor het ganse gezelschap. Graag vanaf 6 personen u beperken tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten. Dank voor uw begrip !

LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË

Meesterkok Dirk Wittebrood stelt voor: Winter in Restaurant De Watermolen

vanaf 21 november 2019

Evergreens om te starten

Oesters op ijs ~ per 6

Ganzenleverterrine ~ peer ~ brioche

Huisgerookte Schotse zalm ~ handgesneden

Varkensterrine – handgepelde grijze garnalen

 kruidenvinaigrette ~ gepekelde groenten

St-Jakobsnootjes ~ schorseneren ~ kippenjus – truffel

Gebakken ganzenlever ~ portobelloworst ~ appelmoes

Bisque van zeekreeft ~ cognacroom

Uit de zee (VG / HG)

Noordzeetong Meunière ~ sla ~ handgesneden frietjes

Tarbotmoot uit de oven ~ hoevebotermousseline

Grietbot ~ paella ~ chorizomayonaise ~ inktvis ~ saffraanjus

½ Kreeft ~ risotto ~ américaine

Keuze van onze rôtissier

 Fazant à la Brabançonne ~ per 2cts (30 min.)

Hazenrug aan het been gegaard ~ Grand-Veneur ~ per 2cts.

Herthaasje ‘Cumberland’

Ierse rundsfilet ~ picklesbearnaise

Nagerechten

Dame Blanche "De Watermolen"

Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar

Chocolade moelleux - Dulce de Leche - grof zeezout - speculaascrumble - mandarijnsorbet

Sabayon - marsala

Kazen

Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht

Zondagactie

Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 %  op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).


Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !

© De Watermolen 2019 - Webdesign: Smart Site Solutions