Meesterkok Wittebrood en zijn keukenbrigade staan borg
voor een verse en kwalitatief hoogstaande keuken.
Bent u allergisch voor bepaalde ingrediënten? Meld het ons ! Kruisbesmetting is in onze keuken nooit 100 % uit te sluiten.
Mogen wij u vriendelijk vragen om vanaf 10 personen 1 menu te kiezen
voor het ganse gezelschap. Graag vanaf 6 personen u beperken tot 3 verschillende voor- en hoofdgerechten. Dank voor uw begrip !
LID VAN DE MEESTERKOKS VAN BELGIË
Oesters op ijs ~ per 6
Ganzenleverterrine ~ peer ~ brioche
Huisgerookte Schotse zalm ~ handgesneden
Varkensterrine – handgepelde grijze garnalen
kruidenvinaigrette ~ gepekelde groenten
St-Jakobsnootjes ~ schorseneren ~ kippenjus – truffel
Gebakken ganzenlever ~ portobelloworst ~ appelmoes
Bisque van zeekreeft ~ cognacroom
Noordzeetong Meunière ~ sla ~ handgesneden frietjes
Tarbotmoot uit de oven ~ hoevebotermousseline
Grietbot ~ paella ~ chorizomayonaise ~ inktvis ~ saffraanjus
½ Kreeft ~ risotto ~ américaine
Fazant à la Brabançonne ~ per 2cts (30 min.)
Hazenrug aan het been gegaard ~ Grand-Veneur ~ per 2cts.
Herthaasje ‘Cumberland’
Ierse rundsfilet ~ picklesbearnaise
Dame Blanche "De Watermolen"
Crème Brûlée - Vanille uit Madagaskar
Chocolade moelleux - Dulce de Leche - grof zeezout - speculaascrumble - mandarijnsorbet
Sabayon - marsala
Assortiment hoevekazen geaffineerd door Kaasmeester Michel Van Tricht
Bij een diner in het restaurant op zondagavond bieden wij voor die overnachting een korting van 50 % op de kamerprijs (niet geldig op arrangementen of feestdagen).
Alle ijssoorten, patisserie en brood zijn huisbereid !