menu's
de kaart
de wijnkaart
foto's

     




Brasserie De Brustele

Dineren in het groen ...
met een knipoog naar een snelle hap


Brasserie „De Brustele“ kan u bestellen van 12-14u en van 18-21.30u (zon-en feestdagen 12-14.30u en 17.30–21.30u) en staat eveneens bekend om z’n culinaire creaties en dit voor zowel de zakenman met weinig tijd als voor het gezellige tafelen.
In de zomer is het ook aangenaam vertoeven op het ruime en schaduwrijke terras.

Tijdens de weekdagen (niet op feestdagen) serveren wij ook een ZAKENLUNCH (VG/HG) in onze brasserie aan 21 € pp - zonder dranken.
Wij bieden o.a. een seizoensgebonden 3-gangen maandmenu aan 32 € of een ruime keuze uit enerzijds klassieke en anderzijds innovatieve brasseriegerechten.

Indien u bepaalde ingrediënten omwille van medische redenen of overtuiging niet mag hebben, laat het ons weten, wij passen uw gerechten aan.
Vegetarische gerechten zijn steeds verkrijgbaar !


GELIEVE ER REKENING MEE TE HOUDEN OM VANAF 8 PERSONEN U MAXIMAAL TE HOUDEN AAN 3 VOOR- EN/OF HOOFDGERECHTEN. DANK VOOR UW BEGRIP.
VANAF 10 PERSONEN VRAGEN WIJ VAN 1 MENU VOOR HET GANSE GEZELSCHAP TE KIEZEN.



'KAART'



Koude voorgerechten en salades

• Huisgerookte zalm – ui – peterselie – toast
• Rundscarpaccio – Parmezaan – tomaat – olijfolie
• Vitello tonato
• Ganzenleverterrine – toast - uicompote



• “Tomaat garnaal” – klassiek
• Salade – pancetta – scampi
• Salade – gewokte kip – ‘raz-el-hanout’
• Griekse salade - feta - olijven - ui - tomaat



Alle voorgerechten en salades worden met brood geserveerd


Voor de allerkleinsten

(tot 12 jaar)

• Mini - hamburger uit de rundsfilet
• Kipschnitzel met appelmoes
• Spaghetti Bolognaise

Warme voorgerechten


• Dagsoep
• Geitenkaasje (Polle) – spek – appel – Luikse siroop
• Huisgemaakte kaaskroketjes
• Huisgemaakte garnaalkroketjes
• Toast – Parijse champignons – lookboter
• Stoofpotje – scampi – look – kreeftjus
• Gebakken ganzenlever – appeltjes

Hoofgerechten - Vis


• Zeeduivel - prei - natuuraardappel - mousseline
• Zeebaars - uiencompote met gekonfijte tomaat en Zuiderse krieltjes - kappertjesboter
• Noordzeetong ‘meunière’ – sla – frietjes

Hoofdgerechten - Vlees


• Gegrilde Ierse rundsentrecote (300 gr) – rozemarijnzout – groene peper – sla – frietjes
• Ierse rundsfilet – béarnaise – sla – frietjes
• Gehakte steak-“tartaar”
• Kalfsfilet - witloofsla - picklessaus - krielen
• Kalfsnier - vodka - andijviestamppot


Nagerechten



" NIEUW : SNOEPERTJES-KOFFIE " .... AAN 5.95 EURO PP

Assortiment Franse kazen
Chocolademousse natuur

Negresco

Crème Brûlée

Mini Tarte Tatin (warm appeltaartje)

Pannenkoeken met een assortiment van zoetigheden

Pannenkoeken met warme krieken en roomijs

Pannenkoeken Mikado

Coupe vanille

Dame Blanche met warme chocolade

Banana Split

Coupe Krieken

Coupe Advocaat

Coupe Watermolen (vers fruit)

Cup of Coffee

Shake met mokka en jenever



Copyright 2005 door de Watermolen. Alle rechten voorbehouden.